• tonci huljic

Tonci Huljic për rolin e ardhshëm të gjyshit: Na duhej pak kohë për t'u përshtatur…

Tonci Huljic ka folur për rolin e ardhshëm të gjyshit. Vajza e tij Hana dhe muzikanti Petar Grasho janë në pritje të fëmijës së tyre të parë. “Unë qaj gjithë jetën: Fëmijë, kur do të keni fëmijët tuaj? “A duhet të filloj të kem përsëri fëmijë?” E kështu me radhë. Dhe kur përballesh me këtë fakt, ne ishim të gjithë përveç Hanës: 'Prit, tani e'

Tonci Huljic për rolin e ardhshëm të gjyshit: Na duhej pak kohë për t'u përshtatur… Lexo më shumë »