• Tijana Dapcevic

FOTO | Të qetë dhe të lumtur: Tamara dhe Tijana me fëmijët dhe mamanë e tyre i kanë uruar Vitin e Ri

Motrat më të njohura maqedonase, këngëtaret Tamara dhe Tijana, festat e Vitit të Ri i kalojnë së bashku, në rrethin e më të dashurve. Një foto e bukur familjare është shfaqur në profilin e Tianës në Instagram, në të cilën ajo pozon me Tamarën, nënën dhe fëmijët e tyre. Njëkohësisht me foton ata kanë uruar të gjithëve për Vitin e Ri. “Shokë, në të Re ju uroj shëndet, gëzim,…

FOTO | Të qetë dhe të lumtur: Tamara dhe Tijana me fëmijët dhe mamanë e tyre i kanë uruar Vitin e Ri Lexo më shumë »