• Spitali i Tetovës

Gruaja në lindje për tmerrin në spitalin e Tetovës: Jam mbajtur pesë ditë me nekrozë të mitrës, jam trajtuar me çaj menteje dhe rozmarinë

E reja Tetovare Dona Nedelkovska me një postim në rrjetin social Facebook ka ndarë golgotën e saj në Repartin e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në Spitalin klinik në Tetovë. Sipas saj, pas lindjes me prerje cezariane, e kanë mbajtur për pesë ditë me nekrozë të mitrës, në prag të sepsës dhe e kanë trajtuar me çaj menteje dhe rozmarinë. Në vazhdim,…

Gruaja në lindje për tmerrin në spitalin e Tetovës: Jam mbajtur pesë ditë me nekrozë të mitrës, jam trajtuar me çaj menteje dhe rozmarinë Lexo më shumë »