• teoria

Mike Tyson i bindur për teorinë e çuditshme: Të pasurit rrëmbejnë të pastrehët dhe më pas i ndjekin

Ish-kampioni i boksit Mike Tyson ishte i ftuar në podkastin "The Joe Rogan Experience" ku prezantoi një teori mjaft të çuditshme. Duke folur në podkastin e diskutueshëm, Tyson tha se ishte i bindur se të pasurit po rrëmbyen të pastrehët dhe po i gjuanin në pronën e tyre private. “Ka kampe të tilla speciale dhe të ngjashme. Këta njerëz zotërojnë mijëra hektarë dhe asgjë nuk rritet…

Mike Tyson i bindur për teorinë e çuditshme: Të pasurit rrëmbejnë të pastrehët dhe më pas i ndjekin Lexo më shumë »