• tensioneve

Shqetësim për rritjen e dhunës në Darfur

Imazhet më të fundit satelitore tregojnë se Forcat e Mbështetjes së Shpejtë paraushtarake sudaneze (RSF) dhe grupe të tjera militante kanë sulmuar dhe djegur fshatra në Darfurin e shkatërruar nga lufta ditët e fundit, duke rritur frikën për më shumë vrasje masive në rajon, raportojnë mediat botërore. Raportet tregojnë gjithashtu se ka shenja se lufta aktuale, duke hyrë tashmë në vitin e dytë, ...

Shqetësim për rritjen e dhunës në Darfur Lexo më shumë »