• bisedë telefonike

Kovacevski - Trudeau: Bashkëpunimi i shkëlqyer i dy vendeve në NATO, Maqedonia e Veriut mund të mbështetet gjithmonë në Kanada

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, ka zhvilluar sot një bisedë telefonike me kryeministrin e Kanadasë, Justin Trudeau. Në bisedë mori pjesë edhe ministrja e Mbrojtjes, Slavjanka Petrovska. Kryeministri Kovacevski theksoi se interesi afatgjatë i Maqedonisë së Veriut është zhvillimi i përgjithshëm i marrëdhënieve dhe bashkëpunimit me Kanadanë, e cila që nga fillimi i pavarësisë sonë ka manifestuar një aktiv...

Kovacevski - Trudeau: Bashkëpunimi i shkëlqyer i dy vendeve në NATO, Maqedonia e Veriut mund të mbështetet gjithmonë në Kanada Lexo më shumë »