• teknike

A formohet mazhoranca kundër qeverisë teknike?

A ka mundësi që 100 ditë para zgjedhjeve Parlamenti të mos ketë shumicën për të votuar qeverinë teknike? Dilema lindi pasi lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, deklaroi se deputetët e opozitës mund të mos e mbështesin qeverinë e Przhinsk, dhe një zyrtar i lartë i Aleancës për Shqiptarët në pushtet i tha "Sloboden Pechat" se edhe ata po e luajnë atë lojë.

A formohet mazhoranca kundër qeverisë teknike? Lexo më shumë »