• teatri

Në mbrëmjen e fundit të MTF-së së 58-të "Vojdan Çernodrinski" në Prilep u ndanë çmimet e festivalit.

Njëmbëdhjetë shfaqje të prodhuara nga teatrot kombëtare dhe pesë shfaqje në programin përcjellës u shfaqën në MFSH-në e 58-të "Vojdan Çernodrinski", e cila nën moton "Ndrysho, ndrysho gjithçka" u mbajt nga 7 deri më 14 qershor në Prilep, ndërsa në ditën e fundit. të festivalit ku u shpallën dhe u dhanë çmimet. Shfaqja “Vrima e Zezë” me regji të Ljupço Gjorgievskit në...

Në mbrëmjen e fundit të MTF-së së 58-të "Vojdan Çernodrinski" në Prilep u ndanë çmimet e festivalit. Lexo më shumë »