• Kupa e Botës 2023

Arabia Saudite, Egjipti dhe Greqia me një ofertë të përbashkët për Kupën e Botës në vitin 2030

Federatat e futbollit të Arabisë Saudite, Egjiptit dhe Greqisë do të paraqesin një ofertë të përbashkët për organizimin e Kupës së Botës në vitin 2030, raporton britanikja “Times”. Kupa e Botës do të luhej në tre shtete të tre kontinenteve në fund të vitit 2030 dhe jo në verë, por në periudhën e dimrit, si këtë vit në nëntor dhe dhjetor...

Arabia Saudite, Egjipti dhe Greqia me një ofertë të përbashkët për Kupën e Botës në vitin 2030 Lexo më shumë »