• Suzana Turundzieva

FOTO | Vajza e Suzana Turundzievës festoi ditëlindjen e saj të 22-të: Dashuria ime e parë, e lumtur që jam me mua!

Këngëtarja jonë e estradës Suzana Turundzieva ndan rregullisht foto nga jeta dhe ngjarjet e saj në profilin e saj në Instagram, veçanërisht miqësitë me miqtë, me të preferuarin e saj Atidze, por edhe me familjen e saj që përbëhet nga dy vajza, Laura dhe Matea. Kështu ditën e djeshme ajo ka ndarë një foto të gëzuar me urime për festën e “dashurisë së parë”, vajzës së saj të madhe…

FOTO | Vajza e Suzana Turundzievës festoi ditëlindjen e saj të 22-të: Dashuria ime e parë, e lumtur që jam me mua! Lexo më shumë »