• Këshilli Gjyqësor

Avramovska-Madiq: Shpërbërja e Këshillit Gjyqësor dhe Këshillit të Prokurorëve Publikë do të ishte një ndërhyrje e ekzekutivit në gjyqësor

Nuk kemi dëgjuar nga VMRO-DPMNE se si do ta shpërndajnë Këshillin Gjyqësor dhe Këshillin e Prokurorëve Publikë. Si zëvendësministër, por edhe një pjesë e punonjësve të Ministrisë së Drejtësisë dhe ekspertëve theksuan se ashtu siç u imponua, nëse bëhet në dispozitat kalimtare dhe përfundimtare ndërprerja e mandatit, është një precedent dhe një ndërhyrje e ekzekutivit. në...

Avramovska-Madiq: Shpërbërja e Këshillit Gjyqësor dhe Këshillit të Prokurorëve Publikë do të ishte një ndërhyrje e ekzekutivit në gjyqësor Lexo më shumë »