• elektricitet

Koha: Qytetarët në veri të vendit kanë filluar të marrin faturat fikse të energjisë elektrike

Kompania “Electrosever” njoftoi se do të fillojë ndarjen e faturave të energjisë elektrike në katër komunat veriore Leposaviq, Severna Mitrovicë, Zveçan dhe Zubin Potok. Qytetarët në katër komunat veriore, siç thuhet në njoftim, do t'i marrin faturat fikse prej 21,60 euro, njofton Koha, transmeton Kossev. Së bashku me atë faturë, përdoruesit do të marrin edhe një kopje të...

Koha: Qytetarët në veri të vendit kanë filluar të marrin faturat fikse të energjisë elektrike Lexo më shumë »