E dizenjuar për ta lënduar nëse përpiqet ta arrijë atë: Makineri Kelly zbulon sekretin e fshehur në unazën e fejesës së Megan Fox

Djalli është në detaje kur bëhet fjalë për unazën e fejesës së Megan Fox nga Machine Gun Kelly! “Unazat janë në të vërtetë gjemba”, tha për Vogue unaza unike e fejesës me dy gurë të të fejuarës së re Megan Fox. Muzikanti, emri i vërtetë i të cilit është Colson Baker, dhe aktorja u hapën për "Vogue" fundjavën e kaluar në…

E dizenjuar për ta lënduar nëse përpiqet ta arrijë atë: Makineri Kelly zbulon sekretin e fshehur në unazën e fejesës së Megan Fox Lexo më shumë »