• bursa

Maqedonasit pretendonin se ishin romë për të marrë një bursë, por MAS-i i ekspozoi

Disa studentë iu drejtuan redaksisë së “Sloboden Pechat” me kërkesë për të hetuar pse Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk paguan prej muajsh bursat për studentët romë. Mirëpo nga Ministria e Arsimit dhe Kulturës për “Sloboden Pechat” kanë thënë se me shumë mundësi këta nxënës nuk marrin pagesa, pasi nuk janë romë. Për ta bërë situatën edhe më interesante, ata dërguan...

Maqedonasit pretendonin se ishin romë për të marrë një bursë, por MAS-i i ekspozoi Lexo më shumë »