• stilime

FOTO: E çmendur me kostumin e bardhë të banjës të Marjana Stanojkovska

Në llogarinë e saj në Instagram, Marjana ndan çdo ditë fotografi dhe video interesante nga pushimet verore dhe stilet e saj verore - rroba banje interesante dhe kombinime veshjesh. Prezantuesja e famshme, vajza dhe modelja e lotos po shijon pushimet verore në një destinacion të fshehtë, por ne besojmë se ajo është në shoqëri të mirë. Shikoni këtë postim…

FOTO: E çmendur me kostumin e bardhë të banjës të Marjana Stanojkovska Lexo më shumë »