• zanate të vjetra

VIDEO INTERVISTA| Domazetov: Orëpunuesi rikthen në jetë një copë metali të vdekur që nuk funksionon

“Shtypi i Lirë” në mbështetje të zejeve të vjetra nga Çarshia e Shkupit. Nëpërmjet intervistave me artizanët do të përpiqet t'i shpëtojë nga harresa, të njohë brezat e rinj me traditën e ruajtur në Pazar prej shekujsh. Ndoshta kontributet do të jenë një nxitje për një të ri që të zgjedhë një profesion për profesionin e tij të ardhshëm dhe me...

VIDEO INTERVISTA| Domazetov: Orëpunuesi rikthen në jetë një copë metali të vdekur që nuk funksionon Lexo më shumë »