• Pazari i Vjetër

VIDEO| Manny: Kostumi i një burri bëhet në një ditë, pantallonat në shtatë orë

“Shtypi i Lirë” në mbështetje të zejeve të vjetra nga Çarshia e Shkupit. Nëpërmjet intervistave me artizanët do të përpiqet t'i shpëtojë nga harresa, të njohë brezat e rinj me traditën e ruajtur në Pazar prej shekujsh. Ndoshta kontributet do të jenë një nxitje për një të ri që të zgjedhë një profesion për profesionin e tij të ardhshëm dhe...

VIDEO| Manny: Kostumi i një burri bëhet në një ditë, pantallonat në shtatë orë Lexo më shumë »