• këshilla

Dehidratim: Simptoma të pazakonta që nuk duhet t'i injoroni

Kjo është një gjendje që tregon se po humbisni më shumë lëngje sesa po konsumoni dhe se trupi juaj nuk ka mjaftueshëm ujë dhe lëngje të tjera për të kryer funksionet e tij normale. Kur njeriu dehidratohet, përveç ujit humbet edhe elektrolitet si kripa dhe kaliumi, të cilat janë të nevojshme për funksionet themelore të trupit. Është e rëndësishme të shikoni se sa lëngje…

Dehidratim: Simptoma të pazakonta që nuk duhet t'i injoroni Lexo më shumë »