• Keshilli i Europës

Aleksandar Nikoloski zgjidhet raportues për Bosnje dhe Hercegovinën nga Këshilli i Evropës

Deputeti i VMRO-DPMNE-së dhe anëtar i delegacionit të Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (APKE), Aleksandar Nikoloski është zgjedhur raportues për Bosnje dhe Hercegovinën nga Këshilli i Evropës. Kjo është hera e parë që një maqedonas vlerëson përparimin e një vendi tjetër. Nikoloski u zgjodh nga Komisioni monitorues i PSBE. Kjo do të thotë se në periudhën e ardhshme ai...

Aleksandar Nikoloski zgjidhet raportues për Bosnje dhe Hercegovinën nga Këshilli i Evropës Lexo më shumë »