• me borë Stojçevska

VIDEO INTERVISTA Snezhana Stojçevska: Në vitet e 80-ta ne e nënvlerësuam paqen dhe tani frika nga lufta është reale

Si fëmijë nuk më pëlqenin lojërat në të cilat thirrej lufta, por harrova në dëshirat e mia për të uruar paqe, shkruan në përmbledhjen e saj më të fundit poetike poetja maqedonase Snezhana Stojçevska, e cila sot ishte mysafire në "Utrinski Pechat". "Hapësirë ​​boshe". – Tani frika është më reale, sepse sikur tashmë po hyjmë në luftën e tretë botërore. E para ishte pandemia me...

VIDEO INTERVISTA Snezhana Stojçevska: Në vitet e 80-ta ne e nënvlerësuam paqen dhe tani frika nga lufta është reale Lexo më shumë »