• borë

Komunikacioni zhvillohet në rrugë të lagështa, në Shapkë me borë të dobët

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, me lagështirë. Në Popova Shapkë ka reshje të dobëta bore. Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi. AMSM rekomandon shpejtësi të rregulluar të lëvizjes, respektim të trafikut të vendosur...

Komunikacioni zhvillohet në rrugë të lagështa, në Shapkë me borë të dobët Lexo më shumë »