• goditje e lirë

Viti shkollor njihet pas mësimit të parë

Çdo fillim të jep shpresë se do të bëhet më mirë. Fillimi i vitit shkollor 2023/2024 për dyqind mijë nxënës të shkollave fillore dhe të mesme nuk jep një shpresë të tillë. Ne te kunderten! Nëse viti shkollor dihet pas mësimit të parë, nxënësit do ta kenë “dimrin pas” deri më 17 qershor. Me siguri do të ngrohet nga data 29 prill deri më 5 maj, kur për herë të parë...

Viti shkollor njihet pas mësimit të parë Lexo më shumë »