• bashkim

Afati për harmonizimin e pagave me rritjen e pagës minimale po mbaron, a respektohet ligji?

Edhe pse inflacioni po qetësohet, çmimet janë ende në rritje. Në prill, kur disponohen të dhënat më të fundit, kostoja e jetesës ishte 4 për qind më e lartë se prilli i kaluar. Njëkohësisht ushqimet dhe pijet joalkoolike janë shtrenjtuar me 4,7 për qind, veshmbathjet dhe këpucët me 3,2 për qind, transporti me 2,3 për qind... Ndërkohë paga minimale është rritur edhe nga...

Afati për harmonizimin e pagave me rritjen e pagës minimale po mbaron, a respektohet ligji? Lexo më shumë »