• Suedi

Suedia ka shpallur një ligj që do ta bëjë më të lehtë për qytetarët të paguajnë faturat e larta të energjisë elektrike dimërore

Qeveria suedeze njoftoi sot se do të miratojë një ligj që do të detyrojë operatorin publik të rrjetit të transmetimit të energjisë elektrike të vendit të ndihmojë në zbutjen e faturave të larta të pritshme të energjisë elektrike këtë dimër për familjet dhe bizneset suedeze. Kryeministrja Magdalena Anderson, qeveria e pakicës socialdemokrate e së cilës do të përballet me zgjedhjet parlamentare të ardhshme...

Suedia ka shpallur një ligj që do ta bëjë më të lehtë për qytetarët të paguajnë faturat e larta të energjisë elektrike dimërore Lexo më shumë »