• Shurbe

VIDEO | Kostadin Shurbanovski-Shurbe: Ne luftojmë për çdo person në audiencë sikur të ishin fëmijët tanë

Shkupi këto ditë pret emra të mëdhenj të muzikës botërore, të cilët shprehjen e tyre muzikore do t'i prezantojnë publikut në kuadër të edicionit të 22-të të festivalit tradicional "Off-fest", i cili zhvillohet nga 7 deri më 10 qershor në Operën dhe Baletin Kombëtar dhe në MKC. Me atë rast, organizatori i festivalit, recensent muzikor, ishte i ftuar në “Utrinski Pechat”,...

VIDEO | Kostadin Shurbanovski-Shurbe: Ne luftojmë për çdo person në audiencë sikur të ishin fëmijët tanë Lexo më shumë »