• shishet

VIDEO: Djali tregon se si kap peshk me shishe plastike dhe mbledh më shumë se 18 milionë shikime

Duke pasur parasysh se sa kohë peshkimi ka qenë pjesë e kulturës së njerëzve, mund të priten risi të ndryshme që lidhen me të. Megjithatë, ka disa risi të bëra nga fëmijët, dhe ato janë aq interesante dhe të dobishme saqë tërheqin vëmendjen e popullatës së përgjithshme. Një djalë i vogël u tregoi të gjithëve se sa e lehtë është të…

VIDEO: Djali tregon se si kap peshk me shishe plastike dhe mbledh më shumë se 18 milionë shikime Lexo më shumë »