• Charles Michel

Charles Michel bën thirrje që Rusisë t'i hiqet selia e përhershme në Këshillin e Sigurimit të OKB-së

Presidenti i Këshillit të Evropës, Charles Michel, tha sot në Nju Jork se Rusia duhet të pezullohet nga anëtarësimi në Këshillin e Sigurimit të OKB-së. - Kur një shtet me statusin e anëtarit të përhershëm të Këshillit të Sigurimit fillon një luftë të paprovokuar dhe të padrejtë, një luftë që është dënuar nga Asambleja e Përgjithshme, ajo duhet të pezullohet automatikisht...

Charles Michel bën thirrje që Rusisë t'i hiqet selia e përhershme në Këshillin e Sigurimit të OKB-së Lexo më shumë »