VIDEO INTERVISTË Orce Dançevski: Shahu është loja më e mirë për fëmijët tanë

Ishte vërtet e vështirë të bindeshin autoritetet për futjen e shahut në sistemin arsimor, thotë Orce Dançevski, sipas programit të të cilit nga ky vit shkollor, shahu është lëndë zgjedhore në klasën e parë dhe të dytë në shkollat ​​fillore në Maqedoni. - Përpjekjen e parë e kemi pasur në vitin 2011, kur pas rekomandimit të BE-së, shahut duhej të...

VIDEO INTERVISTË Orce Dançevski: Shahu është loja më e mirë për fëmijët tanë Lexo më shumë »