• sfrj

Ish-RSFJ-ja humbi 3,5 milionë njerëz

Në territorin e shtetit që dikur shtrihej nga Vardari deri në Triglav, sot jetojnë rreth tre milionë e gjysmë më pak se në vitin 1991, kur filloi shpërbërja e përgjakshme e RSFJ-së, sipas rezultateve të regjistrimit të popullsisë së deritanishme. dhe vlerësimin e instituteve statistikore të republikës në rajon. Bosnja dhe Hercegovina pësoi humbjen më të madhe të popullsisë,...

Ish-RSFJ-ja humbi 3,5 milionë njerëz Lexo më shumë »