• rrjedha e veriut

Franca në mbrojtje të Britanisë: akuzat ruse për një sulm në tubacionet e gazit Nord Stream nuk janë të bazuara

Akuzat ruse ndaj Britanisë së Madhe se ka marrë pjesë në sulmet në gazsjellësit "Rrjedha veriore 1 dhe 2" dhe anijet e marinës ruse në Krime janë të pabaza, njoftoi sot Ministria e Punëve të Jashtme franceze. Akuzat janë pjesë e strategjisë së Moskës "për të larguar vëmendjen nga përgjegjësia e saj e vetme në luftën e agresionit që po zhvillon...

Franca në mbrojtje të Britanisë: akuzat ruse për një sulm në tubacionet e gazit Nord Stream nuk janë të bazuara Lexo më shumë »