• Sergej Trifunoviç

“Martesa është burg për shumë njerëz”: Sergej Trifunoviq ka folur për bashkimin me gruan e tij 23 vite më të re

Aktori serb Sergej Trifunovic (51) dhe e dashura e tij Isidora Mijanoviç (28) u martuan më 12 maj në rrethin e miqve të tyre më të ngushtë. Me atë rast, çifti organizoi një ceremoni martesore në ambientin e bukur të parkut pyjor Topçider, ku bënë edhe një fotosesion, e më pas me të ftuarit shkuan në një restorant të Beogradit, ku bënë një festë intime. Një…

“Martesa është burg për shumë njerëz”: Sergej Trifunoviq ka folur për bashkimin me gruan e tij 23 vite më të re Lexo më shumë »