• SDP

SDP në pushtet e Olaf Scholz, sipas sondazheve, fitoi zgjedhjet provinciale të Saarland me një dërrmues

Socialdemokratët e kancelarit Olaf Scholz fituan zgjedhjet e sotme në shtetin Saarland dhe sipas sondazheve fillestare të exit poll-ve, ata fituan një shumicë absolute në zgjedhjet lokale. Sipas sondazheve të daljes nga shërbimi publik ARD, Partia Social Demokrate e Gjermanisë (SPD) fitoi 43% të votave në zgjedhjet parlamentare në shtetin federal të Saarland, që është 13% më shumë…

SDP në pushtet e Olaf Scholz, sipas sondazheve, fitoi zgjedhjet provinciale të Saarland me një dërrmues Lexo më shumë »