Vdiq personazhi urban nga Shkupi, Sasho Pizevski - Pize

Sasho Pizevski – Pize, personazh urban i Shkupit, pronar i portalit “Tek nëna dhe babai” dhe ish-anëtar i grupit “Havana Band” ka vdekur dje në Shkup, më 17 maj, në moshën 57 vjeçare. Fëmijërinë e kaloi në lagjen Dibër të Shkupit dhe deri në ditën e fundit i qëndroi besnik qytetit të tij të dashur. Pize ishte padyshim një nga drejtuesit e…

Vdiq personazhi urban nga Shkupi, Sasho Pizevski - Pize Lexo më shumë »