• Sasko Jovev

Dr. Shokarovski për incidentin me dr. Jovev: Ka incizime nga kamerat dhe deklarata të viktimave, duke përfshirë edhe mua

Drejtori i Klinikës së Kardiokirurgjisë, Dr. Marjan Shokarovski, nuk dëshiron të komentojë për incidentin e djeshëm në klinikën në të cilën për “Sloboden Pechat” ka marrë pjesë ai dhe ish-drejtori dr.Sashko Jovev. Shokarovski thotë shkurt se ka video incizime nga kamerat në spital që tregojnë saktësisht se çfarë ka ndodhur dhe të gjitha bashkë me deklaratat e të pranishmëve...

Dr. Shokarovski për incidentin me dr. Jovev: Ka incizime nga kamerat dhe deklarata të viktimave, duke përfshirë edhe mua Lexo më shumë »