• vetëvrasje

Pikëllim i paparë, i ka marrë jetën një studente nga Korçagina, shkruan profesoresha Mimoza Ristova.

Është vetëvrarë nxënësja e gjimnazit “Korçagin” në Shkup, ka shkruar në Facebook Mimoza Ristova, profesoreshë nga Instituti i Fizikës, duke u bërë thirrje autoriteteve që të marrin masa dhe t’i ndihmojnë nxënësit, shumë prej të cilëve po përballen me trauma psikologjike. Ristova shkruan se gjimnazisti “i ka marrë notat dhe e ka marrë mendjen”, ndërsa në komente shton se nxënësi, të cilit...

Pikëllim i paparë, i ka marrë jetën një studente nga Korçagina, shkruan profesoresha Mimoza Ristova. Lexo më shumë »