• sallo

A e dini dhjamin rreth belit që mund të çojë në një sëmundje të rëndë?

Nëse niveli i sheqerit në gjak është i lartë dhe ende jo mjaftueshëm i lartë për të diagnostikuar diabetin, kjo gjendje quhet prediabet. Nëse një pacient me nivele të sheqerit në gjak ndërmjet 6,1 dhe 7 mmol/l nuk i ndryshon zakonet e tij të këqija dhe nuk përdor terapinë e përshkruar, ai me siguri do… në pesë ose 10 vitet e ardhshme…

A e dini dhjamin rreth belit që mund të çojë në një sëmundje të rëndë? Lexo më shumë »