• Russ Kunduros

Ambasadori grek Kundouros i përcjell Kovaçevskit mbështetjen greke për negociatat me BE-në

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot është takuar me ambasadorin e Greqisë në vend Rusos Kundouros, i cili ka përcjellë mbështetjen e fortë dhe të qartë të Greqisë dhe kryeministrit Kyriakos Mitsotakis për fillimin sa më të shpejtë të negociatave ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe BE-së. Në takim, sipas shërbimit qeveritar për shtyp, janë shprehur urimet për zgjedhjen e kryeministrit Kovaçevski.

Ambasadori grek Kundouros i përcjell Kovaçevskit mbështetjen greke për negociatat me BE-në Lexo më shumë »