• rus

ROSU bastisi Shtërpce - Më shumë se 30 specialistë të armatosur të Kosovës bastisën dhe bllokuan komunën

Policia e Kosovës që herët në mëngjes ka zbatuar urdhrin e gjykatës dhe të prokurorisë në Uroshevac për bastisjen e disa lokacioneve në Shtërpcë. Lajmin për Kalkson e ka konfirmuar prokurori Rasim Maljoku, raporton KoSSev. “Ky aksion nuk ka të bëjë drejtpërdrejt me ndërtimet pa leje në Brezovicë, por ka të bëjë me disa nga të arrestuarit në Brezovicë, sepse njëri prej tyre, pra...

ROSU bastisi Shtërpce - Më shumë se 30 specialistë të armatosur të Kosovës bastisën dhe bllokuan komunën Lexo më shumë »