• të afërmit

Familjarët e të vrarëve në një aksident autobusi në Bullgari kërkojnë një hetim paralel

Familjarët e viktimave dhe të mbijetuarit e aksidentit të autobusit Besa Trans në autostradën e Strumës kanë kërkuar hetim paralel për aksidentin para Gjykatës së Qarkut në Pernik, raporton BNT. Siç raporton korrespondenti i MIA-s nga Sofja, ata kërkojnë më shumë informacion për bizhuteritë në vlerë prej disa mijëra eurosh që viktimat kishin në autobusin e djegur të “Besa Trans”. Familjet…

Familjarët e të vrarëve në një aksident autobusi në Bullgari kërkojnë një hetim paralel Lexo më shumë »