• rke

Qeveria dhe RKE unanime: Detyrimi ligjor i BEG-së është ngrohja deri në zgjedhjen e një operatori të ri të energjisë termike

Pasi BEG njoftoi sot se nuk kanë detyrim për ngrohje dhe as mjete financiare për të blerë derivate për prodhimin e energjisë termike, Qeveria dhe Komisioni Rregullativ për Energji kanë bërë të ditur njoftimet e tyre. Qeveria pretendon se qytetarët e Shkupit do të kenë avull dhe se sipas Ligjit për Energji, aktiviteti publik është i garantuar për të...

Qeveria dhe RKE unanime: Detyrimi ligjor i BEG-së është ngrohja deri në zgjedhjen e një operatori të ri të energjisë termike Lexo më shumë »