• drejtori

Intervistë me Dina Duma, regjisorja e "Motrave": Filmi është frymëzuar nga ngjarje të vërteta të viteve të adoleshencës

Filmi artistik "Motrat" ​​i regjisores Dina Duma e pati premierën e tij në Shkup më 16 dhjetor në kinemanë "Millennium", dhe menjëherë më pas hyri në shpërndarjen e kinemasë në Shkup dhe Manastir, në mënyrë që publiku vendas të mund ta shohë filmin, i cili. me sukses të madh në katër muajt e fundit është prezantuar në një seri të rëndësishme…

Intervistë me Dina Duma, regjisorja e "Motrave": Filmi është frymëzuar nga ngjarje të vërteta të viteve të adoleshencës Lexo më shumë »