• ретро

“Kështjella që askush nuk e ka shembur”: Darka, gruaja të cilës Mesha Selimovic ia kushtoi fjalët më të bukura

“Nëse do të mund të shkruaja librin më të bukur në botë, do t’ia dedikoja gruas sime Darka. Kështu do t'i mbetem përgjithmonë borxhli fisnikërisë dhe dashurisë së saj. Dhe gjithçka që mund të bëj është të përmend me mirënjohje emrin e saj në fillim të kësaj historie, e cila, si të gjitha tregimet e tjera, ka të bëjë me kërkimin...

“Kështjella që askush nuk e ka shembur”: Darka, gruaja të cilës Mesha Selimovic ia kushtoi fjalët më të bukura Lexo më shumë »