• kufizimet

I ftohti e detyroi Ukrainën të vendosë kufizime të reja të energjisë elektrike

Kompania shtetërore e energjisë elektrike e Ukrainës Ukrenergo ka njoftuar se po vendos kufizime të reja të energjisë elektrike për shkak të motit të ftohtë. “Për shkak të ftohjes janë të nevojshme reduktime të reja të konsumit të energjisë elektrike. Përkatësisht, për shkak të motit më të ftohtë rritet konsumi i energjisë elektrike, gjë që çon në rritje të ngarkesës në pajisje dhe mungesë të energjisë elektrike në sistem”, njoftoi Ukrenergo në një deklaratë.

I ftohti e detyroi Ukrainën të vendosë kufizime të reja të energjisë elektrike Lexo më shumë »