• raketë

VIDEO | Boki-13: Kam kërcënime, nuk ka rëndësi për ata që janë prekur në "Raket", janë politikanët aktualë dhe ata që mbajnë pushtetin

“Kam kërcënime, nuk ka rëndësi për personat që janë të prekur në “Raket”, ata janë politikanët aktualë dhe ata që kanë pushtetin”, ka thënë Bojan Jovanovski për mediat pasi ka dorëzuar kërkesën në Gjykatën Penale për përsëritjen e procedurës për Rasti "Raket". “Kam kërcënime, nuk ka rëndësi për njerëzit që preken, ata janë politikanë aktualë...

VIDEO | Boki-13: Kam kërcënime, nuk ka rëndësi për ata që janë prekur në "Raket", janë politikanët aktualë dhe ata që mbajnë pushtetin Lexo më shumë »