• referendum

VIDEO | Andonovic: A do ta vë Vuçiq në referendum “propozimin e pahijshëm” evropian për Kosovën?

Lidershipi serb dhe mbi të gjitha presidenti Aleksandër Vuçiq janë në pozitë të vështirë politike pasi dje zyrtarisht u publikua teksti i njohur si propozimi “francezo-gjerman” për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Serbisë dhe Kosovës. Fjalimi i mbrëmshëm për publikun, dhe pasi paraprakisht u zbulua përmbajtja e këtij propozimi, Vuçiq doli me disa pika. …

VIDEO | Andonovic: A do ta vë Vuçiq në referendum “propozimin e pahijshëm” evropian për Kosovën? Lexo më shumë »