• skautët

Njësia e Inteligjencës Ushtarake Ruse mund të jetë pas "Sindromës Havana"

“Sindroma misterioze e Havanës” që ka prekur diplomatët dhe spiunët amerikanë në mbarë botën mund të lidhet me armët energjetike të përdorura nga anëtarët e njësisë sabotuese të inteligjencës ushtarake ruse, raportoi grupi mediatik Insajder. Një hetim i inteligjencës amerikane, gjetjet e të cilit u publikuan vitin e kaluar, tha se ishte "shumë e pamundur" që një palë armiqësore të ishte përgjegjëse për sëmundjen, e cila...

Njësia e Inteligjencës Ushtarake Ruse mund të jetë pas "Sindromës Havana" Lexo më shumë »