• Raketa

Polonia do të blejë gjithashtu raketa me rreze veprimi prej një mijë kilometrash nga Shtetet e Bashkuara

Polonia po blen 677 milionë euro raketa lundrimi nga Shtetet e Bashkuara për të rritur aftësitë e saj mbrojtëse për shkak të një kërcënimi të mundshëm rus. “Lufta në Ukrainë tregoi se sa e rëndësishme është të mund të godasësh objektiva larg vijës së betejës dhe rrezet e raketave që do të blejmë është rreth një mijë kilometra”, thuhet në njoftim. …

Polonia do të blejë gjithashtu raketa me rreze veprimi prej një mijë kilometrash nga Shtetet e Bashkuara Lexo më shumë »