• Radoje Zwitzer

Dy skenarë për “likuidimin” e kreut të klanit kava

Ditët e fundit në mediat serbe u shfaqën informacione se lideri i klanit kavac, Radoje Zvitser, është likuiduar në Panama më 30 shtator, ndonëse ende nuk ka një lajm të tillë në mediat panameze. E ndërsa mbetet ende një mister i vërtetë se çfarë ka ndodhur dhe nëse Zwicher ndodhet vërtet në Panama, dyshohet se lajmi për vdekjen e...

Dy skenarë për “likuidimin” e kreut të klanit kava Lexo më shumë »