• Radmila Pesheva

VIDEO RAPORT | Misioni i Laika është të zvogëlojë numrin e qenve të rrugës në minimum

Ambienti i “Laika” është aktualisht një shtëpi e përkohshme për mbi 100 qen, të gjithë të veçantë në karakterin, pamjen dhe karakteristikat e tyre. Por një gjë vlen njësoj për të gjithë – të gjithë kanë nevojë për dashuri, familje, shtëpi pafund, ka thënë drejtoresha e “Lajkës” Radmila Pesheva për “Sloboden pechat” se ka mirëpritur ekipin e reporterëve të redaksisë sonë dhe...

VIDEO RAPORT | Misioni i Laika është të zvogëlojë numrin e qenve të rrugës në minimum Lexo më shumë »