• Orë pune

Gjermanët pretendojnë: 8-orët e punës është një dogmë e fosilizuar!

Një zyrtar i lartë i Liberalëve (FDP), një nga tre partitë qeverisëse të Gjermanisë, është në favor të heqjes së rregullit të kohës së punës tetë orëshe. Gjermanët pretendojnë: Është tejkaluar koha e punës tetë orëshe. “Ne duhet të heqim kufirin ditor të punës dhe të vendosim vetëm kufirin javor”, tha Lucas Keller për rrjetin editorial gjerman, raporton Kamatica. “Kjo është arsyeja pse ne duhet të...

Gjermanët pretendojnë: 8-orët e punës është një dogmë e fosilizuar! Lexo më shumë »